Masterclasses

Toegepaste Organisatiekunde

In deze Masterclass werk je met organisatiemodellen en ontwikkelt inzicht in hoe de structuur binnen jouw organisatie is opgebouwd.

Leiderschap bij Verandering

In deze Masterclass wordt leiderschap afgezet tegen de complexiteit van de (veranderende) omgeving.

Persoonlijk Leiderschap

In deze uitdagende en inspirerende Masterclass ga je aan de slag met persoonlijke vaardigheden waarmee je het verschil kunt maken.

Organisatie en Cultuur

In deze Masterclass worden handvatten aangereikt om een veranderproces binnen een organisatie zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Digitale Transformatie

In deze uitdagende en inspirerende Masterclass ga je de waarde van IT voor organisaties optimaliseren.

Algemene Informatie

Voor wie?
Onze Masterclasses zijn geschikt voor ambitieuze managers, adviseurs of professionals die zich graag verder willen ontwikkelen. Idealiter beschik je over HBO- of WO-werk- en -denkniveau en heb je enige jaren (werk)ervaring als manager/leidinggevende.

Doel en opzet

Alle Masterclasses bestaan uit vijf achtereenvolgende dagen. Gedurende deze vijf dagen staat de combinatie van theorie en praktijk centraal.

Voorbereiding en studiebelasting

Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst en na afloop van iedere bijeenkomst om 17.00 uur (behalve de laatste), besteed je ongeveer drie uur aan voorbereiding voor de volgende dag. Voor iedere Masterclass heb je een laptop nodig.

Afronding

De afronding van een Masterclass bestaat uit een eindopdracht. Bij een voldoende beoordeling hiervan, ontvang je een certificaat van deelname.

Locatie

De Masterclasses worden gehouden in:

Hotel Sassenheim-Leiden
Warmonderweg 8
2171 AH Sassenheim

Uiteraard is het mogelijk om een Masterclass of training voor jouw organisatie op maat te maken. Deze wordt desgewenst incompany verzorgd. Wil je de mogelijkheden weten? Neem dan even contact op.