Goed om te weten:

Voor wie?
Onze Masterclasses zijn geschikt voor ambitieuze managers, adviseurs of professionals die zich graag verder willen ontwikkelen. Idealiter beschik je over HBO- of WO-werk- en -denkniveau en heb je enige jaren (werk)ervaring als manager/leidinggevende.

Doel en opzet
Alle Masterclasses bestaan uit vijf achtereenvolgende dagen. Gedurende deze vijf dagen staat de combinatie van theorie en praktijk centraal.

Voorbereiding en studiebelasting
Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst en na afloop van iedere bijeenkomst om 17.00 uur (behalve de laatste), besteed je ongeveer drie uur aan voorbereiding voor de volgende dag. Voor iedere Masterclass heb je een laptop nodig.

Afronding
De afronding van een Masterclass bestaat uit een eindopdracht. Bij een voldoende beoordeling hiervan, ontvang je een certificaat van deelname.

Locatie
De Masterclasses worden gehouden in:
Hotel Sassenheim-Leiden Warmonderweg 8 2171 AH Sassenheim

Uiteraard is het mogelijk om een Masterclass of training voor jouw organisatie op maat te maken. Deze wordt desgewenst incompany verzorgd. Wil je de mogelijkheden weten? Neem dan even contact op.

Ontdek onze Masterclasses!

TOEGEPASTE ORGANISATIE KUNDE

TOEGEPASTE ORGANISATIE KUNDE

In deze Masterclass werk je met organisatiemodellen en ontwikkelt inzicht in hoe de structuur binnen jouw organisatie is opgebouwd.
MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

LEIDERSCHAP BIJ VERANDERING

LEIDERSCHAP BIJ VERANDERING

In deze Masterclass wordt leiderschap afgezet tegen de complexiteit van de (veranderende) omgeving.
MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

In deze uitdagende en inspirerende Masterclass ga je aan de slag met persoonlijke vaardigheden waarmee je het verschil kunt maken.
MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

ORGANISATIE EN CULTUUR

ORGANISATIE EN CULTUUR

In deze Masterclass worden handvatten aangereikt om een veranderproces binnen een organisatie zo succesvol mogelijk te laten verlopen.
MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN